Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Noile programe de masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Politice
sep 5, 2013

Au fost aprobate noi programe de masterat la Facultatea de Ştiinţe Politice. Pentru mai multe informaţii despre admiterea la aceste programe şi înscrierea online, aici.


Programul de masterat Studii vizuale şi societate

Trăim în epoca lui homo videns. De la internet la publicitate, de la prezentarea eului în viaţa cotidiană la muzee, de la corp şi modă la locuinţe şi peisaje urbane, imaginea domină comunicarea socială, fiind însă totodată rezultatul unor procese sociale ce utilizează mecanisme şi strategii adesea comune sau convergente.

Masterul de faţă îşi propune în consecinţă să ofere un program interdisciplinar de analiză şi construcţie a imaginilor publice din domenii diferite ale vieţii sociale, insistînd asupra dimensiunii aplicative a discursului vizual.

Mai multe detalii despre programul de masterat, aici.

 

Programul de masterat Politici publice şi societate civilă

Misiunea de educație şi de cercetare ştiinţifică / formare profesională asumată prin proiectul Inovație și competențe în programele de master – o perspectivă aplicativă, orientată spre nevoile specifice ale beneficiarilor din sistemul penitenciar este de a dezvolta un program de master în domeniul politicilor publice și societății civile și a unui set de instrumente de asigurare a calității formării, orientat pe dezvoltarea competențelor, care să asigure cerințele specifice de fomare a personalului cu studii superioare angajate în sectorul penitenciar. Programul urmărește aprofundarea studiilor de licență sau din alte domenii prin obținerea de competențe complementare, fiind prioritizate dobândirea cunoștințelor de specialitate, dezvoltarea abilităților cognitive, dar și capacitățile de cercetare științifică.

Mai multe detalii despre programul de masterat, aici.

 

Programul de masterat Studii de Muncă (în limba engleză)

Acest masterat este un program universitar al Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA – București, cu durata de 2 ani, acreditat ARACIS, care urmărește pregătirea de specialiști cercetători și practicieni în domeniul relațiilor industriale și de muncă. Programul se desfășoară în limba engleză, masteranzii beneficiind de un curs special de limba engleză în semestrul 1.

Pregătirea studenților de la acest masterat combină pregătirea practică (două stagii obligatorii de internship în organizații precum companii private, camere de comerț, firme de consultanță, institute de cercetare, federații și confederații naționale sindicale, asociații patronale, cercetare de teren sub coordonarea unor profesori din programul masteral), cu pregătirea metodologică și teoretico-empirică comparativă

Mai multe detalii despre programul de masterat, aici.

 

Programul de masterat Dezvoltare şi cooperare internaţională

Acest program masteral este realizat în cooperare cu Universitatea din Liege. Cursurile se vor oferi în limba română și limba franceză. Studenții vor participa la stagii de specializare în tară și în străinătate organizate în colaborare cu instituții publice și private.

Mai multe detalii despre programul de masterat, aici.

 

 

 


©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.