Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Continuă înscrierile la programul de masterat în Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice în parteneriat cu University of Sheffield!
sep 5, 2013

Viitorii specialişti în marketing, branding, publicitate şi relaţii publice au ocazia de a obţine în România o diplomă de masterat din partea uneia dintre cele 100 de universităţi de top din lume: Universitatea Sheffield.

Lansat în septembrie 2012, prin parteneriatul dintre Universitatea Sheffield şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA), programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice oferă absolvenţilor o diplomă dublă, emisă de ambele universităţi, o premieră pentru lumea educaţională românească. De asemenea, această diplomă beneficiază de toate acreditările internaţionale de care se bucură o universitate britanică de rangul Sheffield (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB). Programul masteral este acreditat şi de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

Programul de masterat în Marketing, Publicitate și Relații Publice oferă studenţilor o educaţie britanică, cu recunoaştere globală:  Universitatea Sheffield se află pe locul 66 în topul mondial al universităţilor, pe locul 20 în clasamentul universităţilor europene şi deţine titlul de „Universitatea Anului în Marea Britanie”, titlu acordat în 2011. În plus, se remarcă prin prezenţa corpului profesoral internaţional implicat în predare, prin modul personalizat, foarte interactiv, de predare, cu clase mici, precum şi prin modul de desfăşurare a cursurilor în weekend. Studenţii beneficiază de cunoştinţele şi experienţa profesorilor şi practicienilor din corpul profesoral al University of Sheffield International Faculty, City College şi al SNSPA, în cadrul cursurilor de marketing (Strategic Marketing, E-business şi Internet Marketing), de relaţii publice şi de management (Strategic Brand Management, Festivals & Events Management). Tinerii au acces la biblioteci virtuale şi platforme de învăţare performante. Toate cursurile se predau în limba engleză şi se desfăşoară în sistem modular (mod flexibil de predare) la SNSPA.

Selecţia studenţilor se face pe baza unui dosar care conţine diploma de licenţă, două recomandări, o fişă de înscriere şi un certificat internaţional de competenţă lingvistică.

Până la sfârşitul lunii septembrie se menţine oferta bursei parţiale de 20% din cuantumul taxei!

Detalii despre condiţiile de înscriere, criteriile de admitere, cursuri şi taxele de şcolarizare se găsesc pe pagina www.comunicare.ro.

Persoană de contact:

AlinaVasile

Country Manager, Reprezentanta CITY College România

avasile@city.academic.gr

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.