Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Examenul de admitere la Facultatea de Administraţie Publică
iul 19, 2017

Vă rugăm să consultați lista candidaților înscriși la examenul scris organizat de Facultatea de Administraţie Publică pentru admiterea 2017.

În listă este menționat și locul unde se va desfășura examenul (sala, etajul).

Lista candidaţilor la examenul de admitere la Facultatea de Administraţie Publică, aici.

Eventualele nereguli constatate în listele afişate vă rugăm să le aduceţi la cunoştinţa secretariatului facultăţii, sala 604 sau la telefon 0372249786 sau 0722.260.752

 
Proba de concurs

Proba de concurs va avea loc joi, 20 iulie 2017, ora 8:00. Candidații se vor prezenta la Sediul SNSPA din Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1, Bucureşti.

Atenţie!

Candidații se vor prezenta cu actul de identitate, legitimația de concurs și pix cu pastă albastră sau neagră. Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile. Orice încercare de fraudare a examenului de admitere duce la eliminarea candidatului din concurs.

ATENȚIE! Departajarea candidaților se va face în ordinea descrescătoare a mediei de admitere, în funcție de opțiunile exprimate în fișa de înscriere.

Examenul de admitere constă în susţinerea unei probe scrise (examen tip grilă, constând in 30 de intrebari, cu cate o varianta de răspuns corectă) la o disciplina, la alegere: Economie, Geografie, Istorie, Limba romana, Limba engleza sau Stat si democratie.

Media concursului de admitere este formata din:
  •     nota examenului de admitere (80%)
  •     media examenului de bacalaureat (20%).

Facultatea de Administraţie Publică vine în sprijinul candidaţilor şi pune la dispoziţia tuturor celor care vor susţine examenul de admitere o listă de întrebari de concurs (pentru fiecare disciplină), aferente sesiunii iulie 2017. In ziua probei scrise, cate 30 dintre subiecte/disciplina vor fi extrase pentru a constitui “Subiectele de concurs”. Le puteţi descarca de aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.