Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Susţinerea examenului de admitere la Facultatea de Management
iul 22, 2016

Găsiţi mai jos lista candidaţilor înscrişi pentru examenul de admitere la Facultatea de Management din data de 23 iulie 2016, ora 15.30, ciclul I – studii universitare de licenţă . Pentru distribuirea candidaţilor pe săli, vă rugăm să reveniţi pe siteul facultateademanagement.roîn cursul zilei de azi.

Click: Lista candidaţilor înscrişi pentru examenul de admitere FM 23 iulie 2016 – format PDF

Foarte important: accesul în săli va fi permis în data de 23 iulie 2016, începând cu ora 14.30, până la 15.25. Este obligatoriu să aveţi la dumneavoastră cartea de identitate, legitimaţia de concurs şi pix / stilou albastru.

Examenul va fi susţinut în sediul SNSPA din bd. Expoziţiei nr. 30A, sector 1, Bucureşti, în amfiteatrele A1, A2 şi A3, situate la etajul 1. Proba de concurs va dura trei ore.Concursul de admitere constă într-o probă scrisă alcătuită dintr-un test-grilă, cu întrebări sau probleme dintr-o singură disciplină, la alegerea candidatului, din: Economie, Geografie, Istoria României, Limba Engleză sau Matematică.

Propunerile de subiecte sunt publicate pe site şi, dintre acestea, în ziua examenului vor fi selecţionate prin tragere la sorţi 30 de subiecte pentru Economie, Geografie, Istoria României, Limba Engleză şi 10 subiecte pentru Matematică.

Media finală pentru admitere = nota obţinută la concursul de admitere (65%) + nota obţinută la examenul de bacalaureat (35%).

 

Dintre subiectele de mai jos, în ziua examenului vor fi selecţionate prin tragere la sorţi 30 de subiecte pentru Economie, Geografie, Istoria României, Limba Engleză şi 10 subiecte pentru Matematică. Subiectele pentru proba scrisă sunt elaborate pe baza programelor pentru examenul de Bacalureat 2015, aprobate şi făcute publice de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

La calcularea notei de admitere se va avea în vedere atât nota obţinută la concursul de admitere (65%), cât şi nota obţinută la examenul de bacalaureat (35%).

Subiecte Economie
Subiecte Geografie
Subiecte Istoria României
Subiecte Limba Engleză
Subiecte Matematică

SNSPA exam©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.