Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Admitere Facultatea de Ştiinţe Politice ǀ Admiterea la specializările Sociologie și Psihologie
apr 1, 2016

Admiterea la specializările Sociologie și Psihologie se face în două sesiuni de pretestare în lunile aprilie și iulie, pe baza a două criterii de evaluare:
•   Interviu: constă în susținerea unei scrisori de intenție în fața comisiei de pretestare (sesiunile aprilie și iulie) și se notează cu admis/respins.
•   Nota la una dintre discipline examenului de bacalaureat: sociologie, psihologie, economie, matematică, limba română, filosofie sau logică și argumentare (pe baza acestei note se va face ierarhizarea).

Structura scrisorii de intenţie şi informaţii legate de interviu, aici.


Ierarhizarea se va face în baza notei obținute la una dintre disciplinele examenului de bacalaureat enumerate mai sus, după data de 19 iulie 2016. În caz de note egale criteriul de departajare este media generală a examenului de bacalaureat.

Pentru sesiunea de pretestare din aprilie scrisoarea de intenție se susține în fața comisiei de pretestare.

Cei declarați admiși se vor înmatricula după susținerea bacalaureatului, conform Calendarului admiterii. Cei declarați respinși se vor putea înscrie pentru sesiunea din iulie.

Pentru informații suplimentare, trimiteți e-mail pe adresa sociologie@politice.ro

Admiterea se face în ordinea descrescătoare a mediilor si a opțiunilor formulate, în limita numărului total de locuri scoase la concurs. Înscrierea, respectiv înmatricularea candidaților se face pe specializări. Un candidat poate fi declarat admis pe locurile fără taxă la o singură specializare.

Admiterea la facultate a candidaților care au o diplomă de licență se face numai prin concurs de admitere.

Detalii despre sesiunea de admitere, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.