Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Lista candidaţilor la examenul de admitere la Facultatea de Administraţie Publică
iul 22, 2015

Vă rugăm să consultați lista candidaților înscriși la examenul scris organizat de Facultatea de Administraţie Publică pentru admiterea 2015, sesiunea iulie. În listă este menționat și locul unde se va desfășura examenul (sala, etajul).

Lista candidaţilor, aici.

Eventualele nereguli constatate în listele afişate vă rugăm să le aduceţi la cunoştinţa secretariatului facultăţii - sala 604 sau la telefon 0372249784 sau 0372249785.

 

Proba de concurs

Proba de concurs va avea loc vineri, 24 iulie 2015, ora 9.30. Candidații se vor prezenta la Sediul SNSPA din Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1, Bucureşti. Candidații trebuie să se prezinte la sală cu cel puțin 30 de minute înainte de ora programată.

Atenţie!

Candidații se vor prezenta cu actul de identitate, legitimația de concurs și pix cu pastă albastră sau neagră. Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile. Orice încercare de fraudare a examenului de admitere duce la eliminarea candidatului din concurs.

Departajarea candidaților se va face în ordinea descrescătoare a mediei de admitere, în funcție de opțiunile exprimate în fișa de înscriere.


©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.