Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Au început înscrierile pentru admiterea la facultate
iul 13, 2015

Au început înscrierile la concursul de admitere la facultăţile din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), sesiunea iulie 2015. Înscrierea candidaţilor se va desfăşura la noul sediu al SNSPA, Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1. Hartă

FACULTATEA DE ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ

Înscrierile vor avea loc în perioada 10 – 21 iulie 2015, în intervalul orar 9-16:00, la sediul SNSPA, din Bd. Expoziției nr. 30A, etaj 6, unde vor fi depuse dosarele și plătită și taxa de înscriere în valoare de 150 lei (în numerar).

Vezi aici ce trebuie să conțină dosarul de concurs

 

FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Înscrierile vor avea loc în perioada 13 – 17 iulie 2015, în intervalul orar 9-16:00, la sediul SNSPA, din Bd. Expoziției nr. 30A, etaj 5, unde vor fi depuse dosarele și plătită și taxa de înscriere în valoare de 150 lei (în numerar).

Vezi aici ce trebuie să conţină dosarul de înscriere.

ACCESAȚI AICI PENTRU COMPLETAREA ONLINE A FIȘEI DE ÎNSCRIERE. Citiţi şi completaţi cu atenţie fişa de înscriere!
Dupa completare, documentul rezultat in format .pdf se tipareste FATA-VERSO si se alatura celorlalte documente care constituie dosarul dumneavoastra de inscriere.

Este recomandabil sa salvati documentul .pdf pe calculatorul dvs. si sa reverificati toate datele inainte de tiparire.

 

FACULTATEA DE MANAGEMENT

Înscrierea candidaților la concursul de admitere se va realiza în perioada 13-16 iulie 2015, în intervalul orar 08.30-16.00. Înscrierile vor avea loc în sediul SNSPA, din Bd. Expoziției nr. 30A, etaj 4, sala 410, unde vor fi depuse dosarele și plătită și taxa de înscriere în valoare de 150 lei (în numerar). 

Studenții Facultății de Management vor fi în sediu pe toată durata înscrierilor pentru a vă ghida și vă recomandăm să nu ezitați să le cereți ajutorul dacă nu găsiți o sală ori aveți nevoie de informații privind diverse detalii logistice. Îi veți recunoaște ușor, după tricourile albastre cu sigla facultății.

Vezi aici ce trebuie să conţină dosarul de înscriere

Atenție! Cererea tip pentru înscriere se completează online de către candidați și se printează într-un singur exemplar. Aceasta este semnată de către candidat după ce s-au verificat informațiile furnizate. Dacă se observă date incorecte, atunci candidatul accesează din nou platforma online și le corectează. Fișa completată online și printată se adaugă în dosarul de înscriere. Candidații sunt rugați să completeze cu mare atenție fișa de înscriere. Nu se folosesc diacritice și nu se pun virgule.
ACCESAȚI AICI PENTRU COMPLETAREA ONLINE A FIȘEI DE ÎNSCRIERE.

 

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.