Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Au început înscrierile la Facultatea de Administrație Publică
apr 28, 2015

Toți cei care doresc să susțină anul acesta admiterea la Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Adminsitrative (SNSPA) se pot înscrie deja, la BIROUL DE ADMITERE al Facultății, în perioada 20 aprilie - 21 iulie 2015.

Vezi aici ce trebuie să conțină dosarul de concurs

Dosarul de concurs va fi completat cu adeverința de absolvire a examenului de bacalaureat sau diploma de BAC cel târziu în perioada 10 - 21 iulie 2015.
 
Cum se face admiterea la Facultatea de Administrație Publică

Media concursului de admitere este formată din: nota examenului de admitere (80%) si  media examenului de bacalaureat (20%).
Examenul de admitere: examen scris, tip grilă, constând în 30 de întrebări cu câte o variantă de răspuns corectă, la o disciplină, la alegere: Economie, Geografie, Istoria romanilor, Limba română, Limba engleză sau Democrație și statul de drept.

Programa de admitere pentru disciplinele de concurs poate fi consultata aici: Economie; Geografie, Istoria romanilor, Limba romana, Limba engleza, Democratie si stat de drept.

Subiectele valabilepentru concursul de admitere sesiunea iulie 2015: În ziua probei scrise, câte 30 dintre subiectele de mai sus / disciplina vor fi extrase pentru a constitui “Subiectele de concurs”.
  • Puteți consulta subiectele de concurs extrase în sesiunile anterioare, aici.


Facultatea de Administrație Publică scoate la concurs și 100 de locuri pentru Specializarea Administrație publică ID. Detalii, aici.

Facultatea de Administrație Publică organizeaza sesiuni de tutorat privind admiterea 2015! Pentru înscrieri și informații suplimentare contactați BIROUL DE ADMITERE 2015.
 

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.