Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Masteratul în Comunicare Politică. Marketing Politic şi Electoral – pentru cei care vor să facă din pasiunea lor o profesie
aug 1, 2014

La Masteratul Politic (cu denumirea completă Masterat în Comunicare Politică. Marketing Politic și Electoral) construim o comunitate formată din studenți pasionați de comunicare politică și profesioniști din domeniu. Consolidarea acestei comunități este rezultatul muncii de echipă a profesorilor (buni teoreticieni și practicieni bine-cunoscuți in spațiul public din România – Bogdan Teodorescu, Mirel Palada, Dumitru Borțun, Florin Abraham ș.a), studenților și absolvenților noștri. Lor li se adaugă invitații speciali – jurnaliști, consilieri politici, politicieni etc, unii dintre ei foști studenți ai masteratului, care acceptă să împărtășească insight-uri valoroase despre domeniul comunicării politice din România.

Comunitatea noastră devine din ce în ce mai puternică prin valorificarea și punerea în comun a  experiențelor profesionale ale celor care o alcătuiesc. Pe cei interesați să fie parte a acestei comunități, îi așteptăm pe pagina de Facebook Masterat Politic SNSPA sau ne puteți contacta pe adresa de e-mail mcp@comunicare.ro, unde vă răspundem la toate întrebările despre masterat și examenul de admitere.

Posibilitățile de angajare
Ca urmare a caracterului interdisciplinar al cursurilor, adaptate la cerințele actuale de pe piața de comunicare din România, absolvenții Masteratului Politic lucrează în prezent ca:

  • jurnaliști în agenții de presă sau instituții media;
  • consultanți politici în firme de consultanță sau ca freelanceri;
  • consilieri în instituții publice (ministere, cabinete de parlamentar etc.);
  • specialiști în comunicare în agenții de relații publice sau ONG-uri;
  • specialiști în marketing online;
  • teoreticieni în mediul academic.

Mai multe detalii, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.