Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Comunicare managerială şi resurse umane, un masterat pentru elitele profesionale din domeniul resurselor umane
aug 1, 2014

Piaţa resurselor umane în România este într-o continuă dinamică în ultimii ani, factorii fiind multipli: concurenţa din ce în ce mai puternică în diverse sectoare de activitate, maturizarea culturii organizaţionale şi manageriale în mediul de afaceri românesc, preluarea modelelor de comunicare din mediul de afaceri de către structuri administrative şi instituţionale care nu apelează în mod obişnuit la managementul strategic clasic (de exemplu, instituţii publice, organizaţii de tip politic sau civic, organizaţii neguvernamentale). În ciuda acestei dinamici, elitele profesionale din domeniul resurselor umane sunt foarte rare.

Această deficienţă a resurselor umane româneşti are efecte negative vizibile atât imediat (considerarea, în multe situaţii, a activităţii de administrare a examenelor şi a documentelor de angajare ca management al resurselor umane), dar şi pe termen lung (o întârziere a dezvoltării domeniului în raport cu mediul internaţional).

Programul de masterat Comunicare managerială şi resurse umane, organizat de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, se adresează celor care doresc dezvoltarea unei cariere în managementul resurselor umane, permiţând dobândirea de cunoştinţe de specialitate caracteristice domeniului. Masteratul este disponibil atât la forma de învăţământ cu frecvenţă (IF), cât şi la forma de învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR)

Mai multe detalii, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.