Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Programul Studii fundamentale în sociologie, un masterat ancorat în realitatea socială
iul 31, 2014

Programul de masterat Studii fundamentale în sociologie îşi propune să deschidă calea profesionalizării în domeniul sociologiei şi totodată să confere expertiza necesară pentru activitatea de cercetare specifică ştiinţelor sociale. Acesta are o substanţială componentă teoretică care este dublată însă, de o dimensiune practică care îl individualizează între toate celelalte programe de acest fel din România.

Masteratul de Studii fundamentale in sociologie presupune un program de cercetare socială avansată, centrat pe evaluarea, fundamentarea şi proiectarea acţiunii sociale.

Masterul de Studii fundamentale in sociologie oferă absolvenţilor competenţe deosebite în analiza calitativă şi cantitativă a instituţiilor şi proceselor sociale, dar şi în domeniul managementului organizaţiilor şi al instituţiilor, inclusiv în procesele de criză. Este deschis pentru toţi candidaţii care au licenţe în domenii de graniţă sau care vor să se specializeze în diverse ramuri ale sociologiei, pe baza pregătirii prealabile pe care o au în domeniul lor de licenţă, cum ar fi, spre exemplu, sociologia medicală, sociologia vizuală, psihologia socială, sociologia artei etc.

Mai multe detalii, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.