Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Masteratul Studii de muncă, un program unic în România
iul 31, 2014

Programul de masterat Studii de Muncă, organizat de Facultatea de Științe Politice, pregătește specialişti cercetători şi practicieni în domeniul relaţiilor industriale și de muncă. Prin abordarea trans-disciplinară (sociologie, științe politice, drept, științe economice, antropologie) și prin oferta de cursuri cu predare în limba română și limba engleză, acest masterat este un program unic în România.

Excelența academică și profesională sunt principiile de bază ale acestui program de masterat. Scopul acestui program este de a pregăti specialiști în relații de muncă și industriale, cu un accent pus pe abordarea comparativă și pe analiza de politici.

Absolvenţii vor putea dobândi noi aptitudini de a contextualiza informațiile obținute, de a identifica cele mai bune explicații, dar și de a propune soluții la probleme practice de funcționare a economiei și instituțiilor sociale. De asemenea, vor dobândi aptitudini avansate în folosirea instrumentelor de argumentare critică, colectare de informații și de date, și analizarea acestora folosind metode calitative și cantitative.

Mai multe detalii, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.