Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Masteratul Marketing, Advertising and Public Relations: debutul unei cariere de succes
iul 31, 2014

Programul de masterat în Marketing, Advertising and Public Relations, desfăşurat de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, în parteneriat cu University of Sheffield, International Faculty, urmăreşte formarea studenţilor ca specialişti în marketing, branding, publicitate şi comunicare. Absolvenţii obţin diplomă atât de la SNSPA, cât şi de la University of Sheffield.

Programele educaţionale ale International Faculty sunt acreditate internaţional de numeroase organisme de specialitate de prestigiu (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB). Masteranzii beneficiază de cunoştinţele şi experienţa profesorilor University of Sheffield şi SNSPA, cât şi de expertiza practicienilor din domeniile de specializare. Cursurile se desfăşoară în sistem personalizat şi interactiv de predare.

Posibilităţi de angajare
Absolvenţii noştri sunt angajaţi în principal în marketing şi relaţii publice în companii naţionale şi multinaţionale, dar şi în domenii precum publicitate sau mass-media. Studenţii au primit oferte de angajare şi de la reprezentanţii diverselor companii prezente pe piaţa româească, invitaţi să le vorbească studenţilor despre experienţa lor profesională.
Absolvenţii vor putea să urmeze o carieră de succes ca Director de Marketing, Marketing Manager, Brand Manager, Specialist în Comunicare şi PR, Coordonator evenimente etc.

Mai multe detalii, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.