Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Masteratul Communication and Advertising. Pentru viitorii specialişti în comunicare şi publicitate
iul 31, 2014

Programul de masterat Communication and Advertising, organizat de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, oferă o rampă de lansare studenţilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul publicităţii, relaţiilor publice, marketingului sau media. Toate cursurile se desfăşoară în limba engleză, studenţii putând astfel beneficia de acces direct la bibliografie academică de ultimă oră, de profesori invitaţi de la universităţi partenere şi de îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare profesională în limba engleză.

Prin formatul interactiv al cursurilor, programul masteral încurajează gândirea critică şi învăţarea prin proiecte. O componentă importantă a cursurilor este iniţierea de cercetări aplicate, prin care, pe de o parte, sunt puse la lucru conceptele teoretice prezentate la curs, iar pe de altă parte este dezvoltată gândirea critică şi metodologică, esenţiale nu doar pentru excelenţa academică, ci şi cea profesională.

Posibilităţi de angajare
Absolvenţii noştri lucrează în principal în relaţii publice pentru diverse organizaţii (ONG-uri, firme specializate de relaţii publice, multinaţionale), în publicitate, marketing şi branding, în jurnalism etc. Cei mai mulţi dintre studenţi lucrează în domeniul de specializare încă din timpul programului masteral. 

Mai multe detalii, aici.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.