Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
În atenția candidaților la examenul de admitere la studii universitare de licență, sesiunea iulie 2014
iul 12, 2014

Anul acesta, pentru admiterea la facultate, absolvenţii de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat în anul 2014 pot participa cu adeverinţa care atestă promovarea examenului. Dacă până acum această adeverință era valabilă 15 zile, anul acesta ea are valabilitate cel mult 12 luni. Adeverinţele se eliberează de licee şi se avizează de inspectoratul şcolar (Nu trebuie să vină absolventul la inspectorat, ci directorul liceului, care adună toate adeverinţele şi le avizează.) Pentru admiterea la facultate, absolventul îşi poate legaliza câte copii doreşte.

Înscrierea candidaților care au promovat examenul național de bacalaureat în anul 2014 se poate face în baza adeverinței – în original sau copie legalizată – care atestă promovarea examenului, eliberată de unitatea școlară absolvită.

La înmatriculare, candidații admiși pe locurile finanțate de la buget sunt obligați să confirme locul prin prezentarea adeverinței de promovare a examenului național de bacalaureat, în original, avizată de inspectoratul școlar, cu respectarea modelului prevăzut în OMEN nr.3838/11.07.2014.

 

 ©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.