Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Admitere masterat 2014: Tutoriat pentru admiterea la programele de masterat ale Facultăţii de Administraţie Publică
mar 26, 2014

La cererea candidatilor, in lunile mai si iunie 2014, Facultatea de Administratie Publica organizeaza sesiuni de tutoriat in vederea admiterii, conform acestui Calendar.

În cadrul sesiunilor, vor fi diseminate informatii privind: examenul de admitere (organizare, spatii, statistici), asociatiile studentesti si activitatea didactica in SNSPA (cu un tur al spatiilor de studiu si intalniri cu profesorii titulari de curs si seminar). Persoanele interesate pot avea acces si la:

  • Consiliere si orientare profesionala pentru programele de master ale Facultatii de Administratie Publica;
  • Tutoriat academic si suport bibliografic pentru realizarea eseului academic necesar admiterii;
  • Acces in campusul virtual al studiilor universitare de masterat (www.cvapid.snspa.ro/moodle), pentru experimentarea ofertei blended learning a Facultatii de Administratie Publica;
  • Acces la evenimentele stiintifice (workshopuri, conferinte, seminarii) organizate de Facultatea de Administratie Publica.

 

Pentru inscrierea la sesiunile de tutoriat si accesarea serviciilor prezentate mai sus, completati acest  Formular şi trimiteţi-l la adresa administratie@snspa.ro cu cel puţin 3 zile înainte de data sesiunii de tutoriat aleasă.

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.