Admitere Snspa Facebook Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Zilele Porţilor Deschise la SNSPA
apr 1, 2013

În perioada 1-5 aprilie 2013, studenţii şi profesorii Şcolii Naţionale de Studii Politice îi aşteaptă pe toţi liceenii care se pregătesc de admiterea la facultate la o nouă ediţie a Zilelor Porţilor Deschise la SNSPA. Elevii vor experimenta viaţa de student, îşi vor cunoaşte viitorii profesori şi pe absolvenţii SNSPA, vor participa la cursuri, seminarii, workshopuri, conferinţe şi alte activităţi educaţionale organizate special pentru ei.

Evenimentul, organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) al SNSPA, se va desfăşura la sediul instituţiei din Str. Povernei, nr. 6, sector 1.

Începând din luna martie, SNSPA şi CeCOP au demarat o serie de activităţi având ca scop o mai bună orientare profesională a celor care vor susţine admiterea în vara aceasta. Studenţii voluntari din cadrul CeCOP vizitează liceele din Bucureşti, dar şi din alte judeţe pentru a le prezenta oportunităţile educaţionale oferite de SNSPA. 

Admiterea la facultăţile din SNSPA se va face în luna iulie, pe baza unui examen scris. Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să susţină admiterea la SNSPA, începând din luna aprilie, vor fi organizate cercuri de studii în domeniul unor discipline de admitere: filosofie, istorie, economie, engleză şi sociologie

Detalii și pe Facebook, pe pagina evenimentului

©2013 SNSPA. Toate drepturile rezervate.