Examenul de admitere la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

Proba de concurs la specializările Comunicare şi relaţii publice, Publicitate şi Comunicare și Media Emergente are loc duminică, 21 iulie 2019, ora 8.00, în sediul din Bd. Expozitiei, nr. 30A.

Concursul de admitere pentru specializările Comunicare și Relații Publice, Publicitate și Comunicare și Media Emergente are loc simultan şi constă într-o singură probă scrisă, la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Limba şi literatura română, Limba engleză, Istorie, Psihologie, Economie.

La intrare în sala de examen candidaţii trebuie să prezinte cartea de identitate şi legitimaţia de concurs. Lucrarea de examen se redactează numai cu pix cu mină de culoare albastră. Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile. Orice încercare de fraudare a examenului de admitere duce la eliminarea candidatului din concurs.

Lista candidaților la examenul scris va fi disponibilă aici.

Imediat după distribuirea subiectelor de admitere, părinții candidaților sunt invitați în Sala Multifuncțională de la parter. Știm că emoțiile vin la pachet, tocmai de aceea sperăm să vă facem așteptarea mai ușoară.

 

Subiectele posibile, aici.

Rezultatele concursului de admitere, verificate şi aprobate de Comisia de admitere, se aduc la cunoştinţă celor interesaţi prin afişare, în data de 24 iulie 2019. Mai multe detalii, aici.

Comments are closed.