Admitere online la SNSPA

Procesul de admitere este primul pas către viitorul tău profesional. Pentru a te ajuta să construiești acel viitor, fără a-ți pune sănătatea în pericol, SNSPA îți oferă posibilitatea de a finaliza în mediul online întregul proces al admiterii.


#DeAcasă #ÎnSiguranță

Admiterea online la SNSPA în 5 pași

Indiferent de locul în care te afli, SNSPA îți pune la dispoziție o modalitate de admitere eficientă, pentru a te menține în siguranță. Echipa noastră de admitere va fi disponibilă permanent pentru orice întrebare cu privire la procesul de admitere online. Succes!


Pasul 1

Informarea

Consultă lista programelor de studii universitare de licență și alege facultatea care ți se potrivește, în funcție de aptitudinile și pasiunile tale. SNSPA are un portofoliu complex, format din zece programe de studii universitare de licenţă.


Pasul 2

Preînscrierea online

Accesează platforma la adresa admitere.snspa.ro, de pe orice dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă, telefon mobil, cu acces la rețeaua de internet, și deschide-ţi un cont de utilizator. Completează câmpurile obligatorii, încarcă documentele fotografiate, selectează facultatea și programele de studii la care vrei să te înscrii, achită online taxa de înscriere.

Dacă vrei să devii #studentSNSPA, la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice sau la Facultatea de Management, completează media clasei a XI-a. Admiterea la studii universitare de licență se face strict în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, respectiv media clasei a XI-a, în corelaţie cu opțiunile candidatului și promovarea examenului de Bacalaureat, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2020-2021.

Cei preînscriși la Facultatea de Științe Politice vor participa la o pretestare online care constă în rezolvarea prin mijloace electronice a unui test grilă la disciplinele și tematica anunțată deja pe website-ul facultății.


Pasul 3

Consultă lista de preînscriere pentru a afla ce șanse ai să intri la SNSPA

Chiar înainte de examenul de bacalaureat, SNSPA va afișa un clasament al tuturor candidaților, înscriși la toate facultățile din cadrul universității.


Pasul 4

Încarcă dovada promovării examenului de Bacalaureat

După susținerea examenului de Bacalaureat și afișarea notelor la toate disciplinele, încărcă în platforma de admitere online dovada promovării examenului de Bacalaureat și foaia matricolă, scanate sau fotografiate.


Pasul 5

Confirmă-ți locul și înmatriculează-te

Urmărește permanent calendarul admiterii la SNSPA. După afișarea listelor cu toți candidații admiși pe locurile de la buget și taxă, confirmă locul la programul de studii la care ai fost admis și înmatriculează-te.