A doua sesiune de pretestare pentru admiterea la Facultatea de Ştiinţe Politice

Miercuri, 11 iulie 2018, va avea loc cea de-a doua sesiune de pretestare pentru admiterea la Facultatea de Ştiinţe Politice, desfăşurată la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1).

Mai multe detalii despre programul sesiunii de pretestare, aici.Pretestarea pentru toate cele 4 specializări ale Facultăţii de Ştiinţe Politice va fi organizată la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1). Repartizarea pe sali va fi afisata in data de 10 iulie 2018, dupa ora 18.00.

Candidaţii vor avea C.I. şi chitanţa de achitare a taxei/adeverinţa că cel puţin unul dintre părinţi este cadru didactic. Nu este permis accesul în săli cu materiale informative şi echipamente electronice.

Începând cu ora 8:00 se va face accesul in sali.

Examenul va începe la ora 9:00.

În situatia in care un candidat nu se regaseste in liste, este rugat sa se prezinte la secretariatul Facultăţii de Ştiinţe Politice (et. 7, cam. 716) la ora 7:45.

 

Ce trebuie să faci pentru a fi admis la Facultatea de Ştiinţe Politice

După ce te-ai înscris şi participi la pretestarea din 11 iulie 2018:

1.Completează media de la bacalaureat:

Până la data de 12 iulie 2018, candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat au obligaţia de a completa în contul de utilizator, deschis pe admitere.politice.ro, media generală a examenului de bacalaureat. Candidaţii care nu vor completa până la data de 12 iulie datele solicitate nu vor fi clasificaţi (nu vor apărea în lista buget-taxa).

2. Află dacă ai fost admis la buget sau la taxă:

Rezultatele concursului de admitere (departajarea buget-taxa, sesiunile aprilie si iulie), pentru toate specializările vor fi afişate pe data de 16 iulie 2018, după verificarea îndeplinirii condiţiilor legale. Se va lua în calcul pentru ierarhizarea candidaţilor declaraţi admişi media cea mai mare obţinută în cele două sesiuni de pretestare.

3. Confirmă locul pentru a deveni student SNSPA: Candidaţii declaraţi admişi se vor înmatricula în perioada 17-19 iulie 2018. Actele pe care trebuie să le depui la înmatriculare, aici.

 

Comments are closed.